Kerstdiner “In d’n Herberg”

Op 25 & 26 december kunt u bij ons genieten van een uitgebreid kerstdiner.
Op 26 december kunt u ook a la carte dineren vanaf 17.00 uur.

Het kerstdiner bestaat uit:

Amuse van het huis

Voorgerechten keuze uit:
– Carpaccio Ossenhaas met ruculasla, kletskoppen van kaas en truffelmayo óf
– Cocktail van verse tonijn, avocado en garnalen met cocktail saus óf
– Krokante scampi’s met sriracha mayo óf
– Meloensalsa salade met of zonder Serrano ham

Soepen keuze uit:
– Zondagse soep met gehaktballetjes óf
– Pomodori met of zonder smoked chicken óf
– Wildsoep van ree en paddenstoelen

Spoom van het huis

Hoofdgerechten keuze uit:
– Filet Mignon met rode wijnsaus óf
– Filet Mignon met kalfsjus met truffel óf
– Eendenborstfilet met cranberry/port compote óf
– Spareribs uit de smoker óf
– Gegrilde zalm met een kruidenkorst

Dessert keuze uit:
– Hasselt kaffé met een noten Brownie óf
– Bastogne parfait met karamelsaus óf
– Chocolade mousse met citroen kletskoppen óf
– Kaasplankje

De kosten voor het kerstdiner is € 42,50 p.p.
Laat ons met uw reservering weten of u vegetariër bent of een allergie heeft dan passen wij ons menu daarop aan.
Gelieve van te voren te reserveren en voor uiterlijk 16 december uw keuzes door te geven i.v.m. de voorbereidingen.
De bestellijst kunt u ophalen bij Café “In d’n Herberg” tijdens openingsuren.

Wij wensen jullie alvast prettige feestdagen en tot ziens tijdens ons Kerstdiner.
Eric, Carla en de gehele Crew van “In d’n Herberg”.

Scroll Up