Kerstdiner “In d’n Herberg” 2020

Op 1ste en 2de Kerstdag kunt u genieten van ons Kerstdiner. Op 2de kerstdag is ook de mogelijkheid om a la carte te dineren.
Tevens kunt u gebruik maken van onze catering op maat tijdens de feestdagen.
Voor kinderen, vegetariërs, of personen met een allergie, wordt rekening gehouden en passen wij het menu voor aan.
Het definitieve Kerstdiner zal in oktober online zijn. Hieronder is een voorbeeld.

Het kerstdiner bestaat uit:

Amuse van het huis

Voorgerechten keuze uit:
– Carpaccio Ossenhaas met ruculasla, kletskoppen van kaas en truffelmayo óf
– Cocktail van verse tonijn, avocado en garnalen met cocktail saus óf
– Krokante scampi’s met sriracha mayo óf
– Meloensalsa salade met of zonder Serrano ham

Soepen keuze uit:
– Zondagse soep met gehaktballetjes óf
– Pomodori met of zonder smoked chicken óf
– Wildsoep van ree en paddenstoelen

Spoom van het huis

Hoofdgerechten keuze uit:
– Filet Mignon met rode wijnsaus óf
– Filet Mignon met kalfsjus met truffel óf
– Eendenborstfilet met cranberry/port compote óf
– Spareribs uit de smoker óf
– Gegrilde zalm met een kruidenkorst

Dessert keuze uit:
– Hasselt kaffé met een noten Brownie óf
– Bastogne parfait met karamelsaus óf
– Chocolade mousse met citroen kletskoppen óf
– Kaasplankje

De kosten voor het kerstdiner is € 42,50 p.p.
Gelieve van te voren te reserveren en voor uiterlijk 16 december uw keuzes door te geven i.v.m. de voorbereidingen.
De bestellijst kunt u ophalen bij Café “In d’n Herberg” tijdens openingsuren.

Wij wensen jullie alvast prettige feestdagen en tot ziens tijdens ons Kerstdiner.
Eric, Carla en de gehele Crew van “In d’n Herberg”.

Scroll Up