Take Away of Catering via telefonische bestelling


I.v.m. het corona virus hebben wij een Take Away lijst samengesteld.

Take Away is beschikbaar op:

Iedere vrijdag, zaterdag en zon- en feestdagen tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

U kunt de bestelling telefonisch doorgeven en ophalen op het afgesproken tijdstip.
Bestellingen kunt u al eerder plaatsen via 0493-492061 of 06-25001300.

Ook kunt u iedere vorm van catering bij ons bestellen
en deze kan op alle dagen van de week worden geleverd.


Sneukelplank voor bij de Borrel

Bestaande uit diversen luxe hapjes heerlijk bij de borrel of voor de tv.
Kosten (p.p.) 15.00
Deze Sneukelplank uiterlijk voor 14.00 uur bestellen.


Pick & Share menu

Dit Pick & Share menu minimaal een half uur van tevoren betellen.

Starter, is een mix van: (p.p.) 12.75
– Loempia uit eigen keuken met chilisaus
– Mini Burger bal met champignons, uien en spekjes
– Kip panko
– Gevuld broodje met pesto, serranoham, rode ui en mozzarella

Hoofdgerecht, is een mix van: (p.p.) 22,75
– Gratin met bacon en pulled pork
– Hielhammetje met mosterdhoningsaus
– Mini Burger
– Grill worst
– Spare Ribs “In d’n Herberg”
– Salade

Puntzak friet 2,50

Dessert, is een mix van: (p.p.) 6,00
– Eric’s Brownie
– Chocolade mousse

 

Starters

Gevuld broodje 2,75
met pesto, Serranoham, rode ui en brie
Broodmandje 3,75
met kruidenboter en roomboter
Broodmandje extra 4,75
met aioli en truffel mayo
Loempia’s uit eigen keuken 6,50
met chilisaus
Burger bal 9,75
een goed gevulde, licht pikante gehaktbal in bladerdeeg, geserveerd met gebakken champignons en uien

Pomodori 5,75
Tomatensoep van verse vleestomaten en kruiden,
geserveerd met broodjes en kruidenboter
Franse uiensoep 6,75
met toast, gegratineerd uit de oven met kaas,
geserveerd met broodjes en kruidenboter

Burgers

Onze Beef Burgers zijn gemaakt van 100% rundvlees en worden medium gebakken.
Ze worden geserveerd op een gegrild zacht broodje met sla, tomaat en augurk met als side dishes: verse steakfriet, mayo en huisgemaakte salade.

Classic Burger 12,75
met mosterd, ketchup en rode ui
Cheese Burger 13,75 
met kaas, cocktailsaus en rode ui
Bacon Burger 13.75
met bacon, chili mayo, en rode ui
Bali Burger 13.75
met zwarte pepersaus en gedroogde uitjes
Vega Burger 14.75
met gebakken champignons, ui en truffel mayo
Mushroom Burger 14,75
met truffelmayo en gebakken champignons, ui en spekjes
Franse Burger 15,75
met bacon, brie, rode ui en smoked barbecuesaus
Burger over de Top 15,75
met bacon, kaas, rode ui, Herbergsaus en een gebakken ei
“In d’n Herberg” Burger: for Real Men 15,75
met Herbergsaus, kaas en een mix van gebakken chorizoworst, rode ui, jalapeños en rode garlicsaus
Big Double Burger 17,75
eerste beefburger met kaas en Herbergsaus,
tweede beefburger met gebakken champignons, ui en spekjes en chili mayo
Kinder Burger 7,50
hamburger >100 gram met mayo, curry en gedroogde uitjes. appelmoes ipv salade.

Maaltijdsalades

Maaltijdsalade geitenkaas 13,75 
met komkommer, tomaat, kaas, noten, rode ui, pijnboompitjes, croutons, geitenkaas, honing en een balsamico dressing
Maaltijdsalade “In d’n Herberg’’ 
met komkommer, tomaat, rode ui met een gebakken groentemix en een keuze uit:
– vegetarisch 13,75
– gegrilde kippendij 14,75
– scampi’s 19.75
Geserveerd met broodjes en kruidenboter

Pastagerechten

Udon (Japanse Mie)
met een gebakken groentemix en een keuze uit:
– vegetarisch 13,75
– gegrilde kippendij 14,75
– scampi’s 19.75

Spaghetti Alla Bolognese 15,75
met gehaktsaus, parmezaan, rucula sla
Spaghetti Scampi’s aioli 19,75
met gebakken champignons, ui en spekjes in een pikante olijfolie met knoflook en kruiden

Chef’s Specials

Pulled Pork van de Grill 14,75
Pulled pork bereid volgens de inspiratie van de chef op een broodje met
sla, rode ui, en Griekse kool
Hete Kip 14,75 
gemarineerde kippendijtjes met champignons, uien, spekjes en verse groenten in een romige pikante saus
Hielhammetje 17,75
twee beenhammetjes >350 gram, met een saus van rode ui, knoflook, mosterd en honing
Zalmfilet 17,75
zalm van de grill, gaar gestoofd met verse groenten

Biefreepjes gemarineerd 18,75 
met champignons, uien, spekjes en verse groenten in een romige pikante saus
Scampi’s Aioli 19,75 
gegrilde scampi’s met knoflook, champignons, uien, spekjes en prei, afgeblust met room en cognac
Spare Ribs “In d’n Herberg” 19,75
huisgemaakte spare ribs, hier hoeven we niets aan toe te voegen
Spare Ribs “Aziatisch” 19,75
huisgemaakte spare ribs, met een Oosterse marinade
Geserveerd met verse steakfriet of aardappelkroketjes en mayo

Voor de mensen van de toekomst

Puntzak friet 2,50
met mayo
Broodje kroket of frikandel 3,25
met mayo
Kroket of frikandel en een puntzak friet 4,50
met mayo
Kipnuggets, bitterballen of mini loempia’s 5,50
(portie is 6 stuks) met een puntzak friet en mayo

Voor de kleine gaatjes

Eric’s Brownie 3,00
homemade, met slagroom
Omdat het “Mousse” 5,00
homemade chocolade mousse met chocosaus en garnering

Reserveringsformulier

RESERVEREN = VERPLICHT
> Tweetallen
> Personen uit hetzelfde huishouden

Maatregels:
- Hebt u klachten? Blijf dan thuis
- Was vaak je handen
- Houdt 1,5 meter afstand
- Hoest en nies in je elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes

Uw reservering is past definitief als deze is bevestigd.

Voor reserveringen binnen 12 uur,
gelieve te bellen naar 0493-492061.

 

Geef duidelijk aan bij "opmerkingen"
wat u wilt:
dineren, lunchen,
een High Tea, High Beer, High Wine,
of een ander arrangement.

 

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

 

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

Reserveringsformulier

Uw reservering is past definitief als deze is bevestigd.
Voor reserveringen binnen 12 uur, gelieve te bellen naar 0493-492061.
Geef aub duidelijk door waar u voor wilt reserveren.

Geef aub duidelijk aan bij "Wensen of opmerkingen" of u voor een High Tea, High Beer of een ander arrangement reserveert.

Scroll Up