Dessertkaart

Laat het onze medewerkers weten wanneer u een allergie heeft.

Voor de lekkerbekjes:

Alles home made en uit eigen keuken

Pastel de Nata (met slagroom) 2,50
Portugees roomgebakje met bladerdeeg 
Eric’s Choco Brownie
(met slagroom) 3,25
brownie met een laagje jam in het midden en chocolade als topping
Worteltaart 3,25
met een glazuur van monchou, slagroom en choco garnering
Appel-Room taart 3,75
een grote punt goed gevulde appeltaart 
Hazelino 4,50
hazelnootschuim met hazelnoten crème en stukjes hazelnoot

Flou Flou – Frambozen parfait 5,75
met stukjes framboos en omhuld met meringue
Chocolade moelleux (met slagroom) 6,75
warm vulkaancakje met een zachte, lopende vulling
Bastogne parfait (met slagroom) 6,75
met caramelsaus
Omdat het “Mousse” 6,75
chocolade mousse met stukjes brownie en chocosaus
Taartpunt van aardbeien roomijs 6,75
met een aardbeienspiegel en garneringen
Lady Pink 7,00
frambozen cake met bosbessen en vanille roomijs
Lady van kersen & pistache ijs 7,00
met chocolade garnering
Hazelnoten meringue roomijs 7,50
gegarneerd met meringue en chocolade stripes op een koekbodem
Tiramisu van speculaas 7,50
tiramisu met lange vingers, speculaas en koffielikeur
Final Count Down 7,50
Limocello-Cointreau parfait met een Pastel de Nata

Tip: Combineer onze desserts met een dessertwijn of bijpassend biertje.

Reserveringsformulier

Uw reservering is past definitief als deze is bevestigd.
Voor reserveringen binnen 12 uur, gelieve te bellen naar 0493-492061.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

Reserveringsformulier

Uw reservering is past definitief als deze is bevestigd.
Voor reserveringen binnen 12 uur, gelieve te bellen naar 0493-492061.