Dessertkaart

Laat het onze medewerkers weten wanneer u een allergie heeft.

Voor de lekkerbekjes onder ons

Alles home made en uit eigen keuken

Pastel de Nata 2,50
Portugees roomgebakje met bladerdeeg geserveerd met slagroom
Worteltaart 3,00
worteltaart met een glazuur van monchou en slagroom, zeker de moeite waard
Tarte au Citron Meringue 3,00
een frisse citroenvlaai met een zandbodem en een vulling van citroen crème en als topping van afgebrande Merengue
Eric’s Choco Brownie met slagroom 3,00
brownie met een jam laag in het midden en een topping van chocolade
Appel-Room taart 3,50
mooie grote punt gevulde Appeltaart geserveerd met slagroom

Bastogne parfait 6,75
bastogne parfait met caramelsaus, slagroom en garnering
Omdat het “Mousse” 6,75
chocolade mousse met chocosaus en garnering
Tiramisu van speculaas 7,50
tiramisu van lange vingers, speculaas en koffielikeur
Final Count Down 7,50
Limocello-Cointreau parfait met een Pastel de Nata en garnering

Vraag aan onze medewerkers:
voor een ijs dessert.

Tip: Combineer onze desserts met een dessertwijn of bijpassend biertje.

Reserveringsformulier

Uw reservering is past definitief als deze is bevestigd.
Voor reserveringen binnen 12 uur, gelieve te bellen naar 0493-492061.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

Reserveringsformulier

Uw reservering is past definitief als deze is bevestigd.
Voor reserveringen binnen 12 uur, gelieve te bellen naar 0493-492061.

Scroll Up