Dinerkaart

Laat onze medewerkers weten wanneer u een allergie heeft

Starters

Gevuld broodje 2,75
met pesto, Serranoham, rode ui en brie
Gevuld broodje pulled pork 3,75
met koolsalade, pulled pork, kaas en smoked barbecue saus
Broodmandje 3,75
met kruidenboter en roomboter
Broodmandje extra 4,75
met aioli en truffel mayo
Loempia’s uit eigen keuken 6,50
met chilisaus
Knoflook champignons 9,25
afgeblust met room en Cognac, geserveerd met brood
Burger bal 9,75
een goed gevulde, licht pikante gehaktbal in bladerdeeg, geserveerd met gebakken champignons en uien

Soepen

Pomodori 6,00
tomatensoep van verse vleestomaten
Franse uiensoep 7,00
met toast gegratineerd met kaas uit de oven

Geserveerd met vers gebakken brood en kruidenboter

Maaltijdsalades

Maaltijdsalade geitenkaas 13,75 
met komkommer, tomaat, kaas, noten, rode ui, pijnboompitjes, croutons, geitenkaas, honing en een balsamico dressing
Maaltijdsalade “In d’n Herberg’’ 
met komkommer, tomaat, rode ui met een gebakken groentemix en een keuze uit:
– vegetarisch 13,75
– gegrilde kippendij 14,75
– scampi’s 19.75

Geserveerd met vers gebakken brood en kruidenboter

Pastagerechten

Udon (Japanse Mie)
met een gebakken groentemix en een keuze uit:
– vegetarisch 13,75
– gegrilde kippendij 14,75
– scampi’s 19,75

Spaghetti Bolognese 15,75 

met gehaktsaus, Parmezaanse kaas en rucola sla
Spaghetti Scampi’s aioli 19,75 
met gebakken champignons, ui en spekjes in een pikante olijfolie met knoflook en kruiden

Culinaire Burgers

Kijk voor onze Burger op de Burger menukaart

Chef’s Specials

Pulled pork van de Grill 14,75 
Pulled pork bereid volgens de inspiratie van de chef op een broodje met sla, rode ui, en Griekse kool
Hotdog XL “In d’n Herberg” 15,75
rijkelijk belegd XL, licht pikant 
Hielhammetje 17,75
twee beenhammetjes >350 gram, met een saus van rode ui, knoflook, mosterd en honing
Zalmfilet 17,75
Zalm van de grill, gaar gestoofd met verse groenten 
Spare Ribs “In d’n Herberg” 19,75

huisgemaakte spare ribs, hier hoeven we niets aan toe te voegen
Spare Ribs “Aziatisch” 19,75
huisgemaakte spare ribs, met een Oosterse marinade
Steak gerechten
kijk op het krijtbord voor onze actuele Steak gerechten

Geserveerd met steakfriet en mayo

Uit het pannetje

Knoflook Champignons 13,75
afgeblust met room en Cognac
Hete Kip 14,75
gemarineerde kippendijtjes met champignons, ui, spekjes en verse groenten in een romige pikante saus
Biefreepjes gemarineerd 18,75
met champignons, ui, spekjes en diverse groenten in een romige saus
Scampi’s Aioli 19,75
gegrilde scampi’s met knoflook, champignons, uien, spekjes, prei afgeblust met room en Cognac

geserveerd met salade, steakfriet of aardappelkroketten en mayo

Pick & Share menu

Dit Pick & Share menu minimaal een half uur van tevoren betellen.

Starter, is een mix van: (p.p.) 12.75
– Loempia uit eigen keuken met chilisaus
– Mini Burger bal met champignons, uien en spekjes
– Kip panko
– Gevuld broodje met pesto, serranoham, rode ui en mozzarella

Hoofdgerecht, is een mix van: (p.p.) 22,75
– Gratin met bacon en pulled pork
– Hielhammetje met mosterdhoningsaus
– Mini Burger
– Grill worst
– Spare Ribs “In d’n Herberg”
– Salade

Puntzak friet 2,50

Dessert, is een mix van: (p.p.) 6,00
– Eric’s Brownie
– Chocolade mousse

Voor de mensen van de toekomst

Pomodori 4,75
kleine tomatensoep van verse vleestomaten geserveerd met brood en kruidenboter
Puntzak friet 2,50
met mayo
Broodje kroket of frikandel 3,25
met mayo
Kroket of frikandel en een puntzak friet 4,50
met mayo
Kipnuggets, bitterballen of mini loempia’s 5,50
(portie is 6 stuks) met een puntzak friet en mayo

Reserveringsformulier

TAKE AWAY ALLEEN TELEFONISCH BESTELLEN
Gelieve te bellen naar 0493-492061.
Hebt u gezondheidsklachten?
Stuur dan iemand anders

Wij zijn  geopend vanaf
donderdag t/m maandag.

Reserveer een tafel via dit
reserveringsformulier.
Wilt u binnen 4 uur reserveren,
gelieve te bellen. 

 

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.

Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

 

Scroll Up