Kerstdiner “In d’n Herberg”
Ook dit jaar heeft onze keukenbrigade voor u weer een feestelijk kerstdiner samengesteld, zowel voor de 1ste als 2de Kerstdag. Er kan gereserveerd worden vanaf 14.00 uur, of anders in overleg. Er wordt rekening gehouden met kinderen (d.m.v. een kindermenu), personen met een allergie of met speciale wensen. Geef dit aan bij de reservering. Om teleurstellingen te voorkomen, reserveer tijdig.
Het kerstdiner bestaat uit:
Amuse van het huis:
Broodmandje met kruidenboter en truffelmayo
Voorgerechten keuze uit: 12,75
– Carpaccio Ossenhaas met rucola sla, truffelmayo en grana padano óf
– Kip/champignon ragout pasteitje van smoked chicken (V) óf
– Caprese di Burrata: opengebroken tomaat met een burrata buffel mozzarella en een dressing van pesto olie en geraspte Grana Padano (V)
Soepen keuze uit: 7,75
– Pomodori met gehaktballetjes (V) óf
– Bospaddenstoelen soep met spekjes (V) óf
– Drop-egg soep met crab
Hoofdgerechten keuze uit: 25,75
– Ossenhaas van de grill met kalfsjus óf pepersaus + 4,00 óf
– Pork Collar, (procureur, sous vide gegaard) met kalfsjus van kastanje champignons en bokbier ófk
– Wildpannetje met een stoofpeertje óf
– Zalm Wellington, zalm in bladerdeeg met o.a. serranoham óf
– Spare Ribs “In d’n Herberg” uit de smoker óf
– Vegetarisch hoofdgerecht in overleg (V)
Geserveerd met verse groenten, frietjes, aardappelkroketjes en salade
Dessert keuze uit: 7,75
– Bastogne parfait met caramel saus en slagroom óf
– Chocolade mousse met stukjes brownie en chocosaus óf
– Kerst-ijs dessert óf
– Kaasplankje + 4,-
De kosten voor het volledige kerstdiner is € 51,50 p.p. zonder meerprijs. U kunt de gerechten ook los bestellen, zie de prijs die daar dan bij hoort met evt. meerprijs.
Bent u vegetariër of heeft u een allergie geef dit dan door met de reservering dan kunnen wij het menu erop aanpassen.
U kunt reserveren via onze Reserveringsformulier met als opmerking kerstdiner. Wij sturen dan het in te vullen keuzemenu op via de mail of u kunt deze ophalen bij Café “In d’n Herberg” tijdens openingstijden. Geef uw keuzemenu door op uiterlijk 18 december.
Ook kan men Catering op maat bestellen zoals oa een “Sneukel-Verwennerij”.
Wij wensen u alvast smakelijk eten en fijne feestdagen.
Eric, Carla en de gehele Crew van “In d’n Herberg”.