Arrangementen

Al onze feesten maken wij voor u op maat. Voor alle arrangement hebben wij
All-in prijzen, dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u een feest geven maar bent u bang voor de hoog oplopende rekening erna? Dan helpen wij u van die zorgen af. Bij ons kunt u terecht voor diverse arrangementen waarbij u de exacte prijs vooraf vaststelt. Dus geen verrassingen achteraf. Daarom hebben wij gekozen voor een prachtige formule of te wel onze All-in arrangementen per persoon. Daardoor bieden wij optimale kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Een standaard arrangement duurt 5 uur en verlengen is mogelijk. Dit is natuurlijk inclusief zaalhuur, onbeperkt eten en drinken.

Natuurlijk hoeft u het eten niet zelf klaar te maken, alles wordt voor u gedaan. Of het nu een barbecue, een koud/warm buffet of een ander arrangement is. Bij ons bent u te gast, dus laat u zich maar eens lekker verwennen.

Al onze arrangementen zijn inclusief drank! Wij serveren bier uit binnen en buitenland, frisdranken, diverse wijnen, binnen en buitenlands gedistilleerd en mixdranken.

Voor gratis vertier hebben wij diverse Oudhollandse spelen. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook gebruik maken van darten, midgetgolfbiljart, curling, koersbal of indoor boules. Met al deze spelen kan men een competitie houden en zijn er leuke prijzen te winnen.

Voor de lekkerbekjes onder ons!!!

Warme Apfelstrudel met ijs, fruit, slagroom en een likeurtje. Een heerlijk dessert dat past bij ieder arrangement. Dit alles voor een scherpe prijs. Informeer snel.

Als u uitgebreide informatie wilt hebben over de inhoud van de arrangementen klik dan op het desbetreffende arrangement. Heeft u vragen over de prijzen of de reserveringen dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Reserveringsformulier

TAKE AWAY ALLEEN TELEFONISCH BESTELLEN
Gelieve te bellen naar 0493-492061.

Wij zijn  geopend voor Take Away
van donderdag t/m zondag.

Reserveer een tafel via dit
reserveringsformulier.
Meer dan 8 personen of
binnen 4 uur reserveren,
gelieve te bellen. 

 

 

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.

Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.