Arrangementen

Al onze feesten maken wij voor u op maat. Voor alle arrangement hebben wij evt. All-in prijzen, dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u een feest geven maar bent u bang voor de hoog oplopende rekening erna? Dan helpen wij u van die zorgen af. Bij ons kunt u terecht voor diverse arrangementen waarbij u de exacte prijs vooraf vaststelt. Dus geen verrassingen achteraf. Daarom hebben wij gekozen voor een prachtige formule of te wel onze All-in arrangementen per persoon. Daardoor bieden wij optimale kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Een standaard arrangement duurt 5 uur en verlengen is mogelijk. Dit is natuurlijk inclusief zaalhuur, onbeperkt eten en drinken.

Natuurlijk hoeft u het eten niet zelf klaar te maken, alles wordt voor u gedaan. Of het nu een barbecue, een koud/warm buffet of een ander arrangement is. Bij ons bent u te gast, dus laat u zich maar eens lekker verwennen.

Al onze arrangementen kunnen evt. inclusief drank! Wij serveren koffie, thee, bier uit binnen en buitenland, frisdranken en diverse wijnen.

Tegen een kleine meerprijs kunt u ook gebruik maken van oud Hollandse spelen, midgetgolfbiljart, curling of indoor boules. Met al deze spelen kan men een competitie houden en zijn er leuke prijzen te winnen.

Voor de lekkerbekjes onder ons!!!

Ons Grand dessert buffet, een perfecte afsluiter dat past bij ieder arrangement. Dit alles voor een scherpe prijs. Informeer snel.

Als u uitgebreide informatie wilt hebben over de inhoud van de arrangementen klik dan op het desbetreffende arrangement. Heeft u vragen over de prijzen of de reserveringen dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Reserveringsformulier
a la carte

Geef aan als het anders is.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.

Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd.
Voor reserveringen binnen 12 uur, gelieve te bellen naar 0493-492061.