Café / Serre / Terras

Een horecabedrijf met een energieke uitstraling!!!

Hoewel het Horecabedrijf reeds bestaat vanaf 1956 heeft het al veel metamorfoses ondergaan. Een grote verandering is gekomen in 1993 toen er een zaal werd aangebouwd voor zaalverhuur. In 2008 is er een serre gerealiseerd waar ons restaurant wordt uitgebaat. In 2016 hebben zowel de serre, het café, de toiletten, de entree en de zaal een complete metamorfose ondergaan. Dit alles is samen te pakken met de woorden, vernieuwd, verrassend, fris, hedendaags, open karakter, gemoedelijk en, sfeervol.

Café

Er is een gezellig bruin café met darts, biljart en golfbiljart. Door de vele verenigingen, die er huisvesten is er altijd wat te beleven. Als u gezellig wilt borrelen, een kaartje wilt leggen, dobbelen, biljarten of darten: bij ons bent u aan het goede adres. Op vrijdag, zaterdag en alle zon- en feestdagen kunt zowel van ons à la carte restaurant, als van onze culinaire gourmet burger genieten. Voor grotere groepen is ook op andere dagen bijna alles mogelijk op afspraak, zie ook zaalverhuur.

Serre

Onze verwarmde serre, die gebouwd is in 2008, biedt de ruimte aan meer dan 30 personen. Hier kunt u genieten van het uitzicht op het nieuwe hart van Someren met een heerlijk bakje koffie en gebak. Deze ruimte is op afspraak beschikbaar voor vergaderingen en kleine feestjes. Tevens kunt u er terecht voor een luxe mosselavond, een tapasavond, spiesenavond, pannenavond, Amuse diner of een verassende High Tea. Ook voor andere suggesties bent u bij ons op het juiste adres. Voor grotere groepen zie ook zaalverhuur.

Terras

Ons terras is afgeschermd met mooie leibomen en een prachtige haag. U kunt daar zowel aan de voorzijde als aan de rechterzijde van onze zaak genieten van het mooie uitzicht van de vernieuwde winkelstraat en het Postelplein. Dit kan onder het genot van een kopje koffie en u kunt genieten van de gerechten op onze uitgebreide kaart. Ook bestaat er de mogelijkheid om op afspraak lekker te barbecueën of een keuze te maken uit één van onze vele arrangementen. Het terras is bijna geheel overdekt en heeft een capaciteit van 75 personen.

Reserveringsformulier

TAKE AWAY ALLEEN TELEFONISCH BESTELLEN
Gelieve te bellen naar 0493-492061.

Wij zijn  geopend voor Take Away
van donderdag t/m zondag.

Reserveer een tafel via dit
reserveringsformulier.
Meer dan 8 personen of
binnen 4 uur reserveren,
gelieve te bellen. 

 

 

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.

Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.