Café / Serre / Terras

Een horecabedrijf met een energieke uitstraling!!!

Hoewel het Horecabedrijf reeds bestaat vanaf 1956 heeft het al veel metamorfoses ondergaan. Een grote verandering is gekomen in 1993 toen er een zaal werd aangebouwd voor zaalverhuur. In 2008 is er een serre gerealiseerd waar ons restaurant wordt uitgebaat. In 2016 hebben zowel de serre, het café, de toiletten, de entree en de zaal een complete metamorfose ondergaan. Dit alles is samen te pakken met de woorden, vernieuwd, verrassend, fris, hedendaags, open karakter, gemoedelijk en, sfeervol.

Café

Een combinatie van een restaurant en een gezellig bruin café met darts en golfbiljart. Bij ons bent u op het juiste adres voor te dineren, high beer, high wine, high tea of gezellig borrelen, darten of stoppelen. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en alle zon- en feestdagen kunt zowel van ons à la carte restaurant, als van onze culinaire gourmet burger genieten. Voor grotere groepen is ook op andere dagen bijna alles mogelijk op afspraak, zie ook zaalverhuur.

Serre

Onze verwarmde serre, die gebouwd is in 2008, biedt de ruimte aan meer dan 30 personen. Hier kunt u heerlijk dineren met een uitzicht op het nieuwe hart van Someren. Ook voor een heerlijk bakje koffie en gebak bent u ook van harte welkom. Deze ruimte is op afspraak beschikbaar voor vergaderingen en kleine feestjes. Tevens kunt u er terecht voor een luxe mosselavond, een tapasavond, spiesenavond, pannenavond, Amuse diner of een verassende High Tea. Ook voor andere suggesties bent u bij ons op het juiste adres. Voor grotere groepen zie ook zaalverhuur.

Terras

Ons terras is afgeschermd met mooie leibomen en een prachtige haag. U kunt daar zowel aan de voorzijde als aan de rechterzijde van onze zaak genieten van het mooie uitzicht van de vernieuwde winkelstraat en het Postelplein. Dit kan onder het genot van een kopje koffie en u kunt genieten van de gerechten op onze uitgebreide kaart. Ook bestaat er de mogelijkheid om op afspraak lekker te barbecueën of een keuze te maken uit één van onze vele arrangementen. Het terras is bijna geheel overdekt en heeft een capaciteit van 75 personen.

Reserveringsformulier
a la carte

Geef aan als het anders is.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.

Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.

Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd.
Voor reserveringen binnen 12 uur, gelieve te bellen naar 0493-492061.