Dartsclub “In d’n Herberg”

Is opgericht op 1 maart 1987 door Eric Bakermans. Dit gebeurde in Café-Bar “De Capri” te Someren. “De Capri” was toen één van de eerste grote dartscafés van Nederland. Het darten stond toen net in de kinderschoenen in Nederland. In 1994 is de dartsclub verhuisd naar een andere locatie namelijk Café-Zaal-Brasserie “In d’n Herberg” ook te Someren. Het oude Café-Bar “De Capri” hield toen op met bestaan.

Er zijn diverse teams die in één van de twee cafés gegooid hebben. Ze hebben vele kampioenschappen gehaald, zowel in de bekerronde als in de ere-, 1e, 2e, 3e, of 4e divisie.
In het jaar 1997/1998 is de dartsclub “De Capri” veranderd in de naam D.C “d’n Herberg”; (vernoemd naar de thuishaven).
Naast een gezonde competitie zijn er ook diverse toernooien gehouden in Café-Zaal-Brasserie “In d’n Herberg”.
Omdat de toernooien zeer goed aanspreken bij de darters in Nederland en in het buitenland is er in 1990 het eerste echte grote toernooi georganiseerd door D.C. “De Capri”, en wel onder de naam “OPEN BRABANT”. Dit toernooi is 18x gehouden en daar zijn we trots op

Vanaf 1987 hebben wij ook een “Open Capri” cq “Open Herberg” ranking voor zowel Dames als Heren apart gehouden. Helaas is deze opgehouden te bestaan in 2008. onze speelavond is op donderdag, maar zou ook op dinsdag en vrijdag mogelijk zijn.
Heb je intresse dan kom gerust langs of bel met Eric Bakermans 06-25001300.