3 gangen afhaalmenu “In d’n Herberg”
Hieronder wordt het 3 gangen menu van “In d’n Herberg” weergegeven voor de maand januari.
Met vegetariërs, of personen met een allergie, wordt rekening gehouden en passen wij het menu voor u aan.
Bestel het afhaalmenu uiterlijk om 12.00 uur op de desbetreffende dag, eerder mag ook, via 06-25001300.
3 gangen afhaalmenu:
Voorgerecht:
– Carpaccio Ossenhaas met Parmezaanse kaas, ruculasla, pijnboompitten, truffelmayo, zontomaatjes, komkommer strips, gedroogde spekjes, truffel-balsamico dressing en grana padano. Geserveerd met een vers gebakken broodje en kruidenboter.
Hoofdgerecht:
– Gevulde varkenshaas met basilicumpesto & Parmezaanse kaas in katenspek gehuld, geserveerd met een kalfsjus met truffel
– bijgerechten: gegrilde aardappeltjes, mix van verse groente, groente gratin en salade
Dessert:
– Tiramisu speculaas met een coulis van zwarte bessen gegarneerd met een chocorasp
Info over het 3 gangen afhaal menu van “In d’n Herberg”:
– de kosten voor het 3 gangenmenu bedraagt € 28,50 p.p.
– alle gerechten zijn reeds voorbereidt en geheel of gedeeltelijk opgemaakt
– het hoofdgerecht kunt u warm maken in de oven, u krijgt hiervoor de instructies erbij.
De bestellingen kunt u op afspraak ophalen tussen 16.00 en 18.00 uur op de desbetreffende dag.
Wij wensen u alvast smakelijk eten.
Ook kunt u iedere vrijdag, zaterdag en zondag gebruik maken van onze:
– “Sneukel-Verwennerij”,
– “High Tea voor Thuis”,
– “Take Away service”.
– Catering op maat kan natuurlijk ook.
Voor info kunt u bellen naar 06-25001300.
Ook in deze tijd staan wij voor u klaar.
Eric, Carla en de gehele Crew van “In d’n Herberg”.