Nieuw op onze dinerkaart, ook voor Take away mogelijk. Loaded Burger is een beef burger van de grill op een zacht broodje met sla en witte kool salade, ruim belegd met een keuze uit 4 toppings. Geserveerd met  steakfriet en mayo. 

Indisch stoofvlees: 
Runderlappen met Spaanse pepers, knoflook, Indische kruiden, gestoofd in kokosmelk, ketjap en runderbouillon. Al met al een heerlijk stoofvlees op Indische wijze

Wild ragout: 
Konijnenbouten gestoofd met uien, tomaten, mosterd en diverse kruiden in een wildbouillon. Daarvan hebben we een ragout gemaakt. De konijnen bouten daar hebben we pulled konijn gemaakt  en deze weer toe gevoegd aan de ragout. Een heerlijke combi.

Pulled chicken ragout
Pulled chicken uit de smoker. Een bouillon van kip, kruiden, champignons, uien en spekjes. Een roux gemaakt en dan de kippen bouillon en de pulled chicken toegevoegd. Ik zou zeggen niets meer aan doen.

Bitterballen ragout: 
Runderezeltjes en mergpijpjes in een bouillon met diversen kruiden en groenten. Dit alles zeven na een kleine middag stoven. Door middel van een roux te maken en de gezeefde bouillon en het fijn gesneden draadjesvlees toe te voegen hebben we een echte bitterballen ragout gecreëerd die je zeker gehad moet hebben.

Smakelijk eten, 🍔