Open Culinaire avonden
Lekker culinair genieten met vrienden of familie? Gewoon net even anders!!! Deelname vanaf 1 persoon op onze open avonden, voor kleinere groepen ook mogelijk op een nader af te spreken datum.
Deze arrangementen zijn alleen mogelijk op afspraak. Voor meer info bel: 0493-492061.
Tapas avond: 24 februari & 2 maart 2024
Een avondvullend programma waar minimaal 20:verschillende tapasgerechten worden geserveerd op de tafels en/of hangtafels.
Diverse koude en warme gerechten als starters.
Visgerechten zowel koud als warm.
Verschillende verrassende vleesgerechten.
Kip- en wild gerechten.
Klein dessert als afsluiter.
De kosten voor deze Tapasavond bedragen € 39,50 p.p. excl. drank.
Aanvang 19.00 uur.
Spiesenavond:
Een avondvullend programma waar 25 verschillende spiesgerechten worden geserveerd op de tafels en/of hangtafels.
Diverse koude en warme spiesen als starters.
Een soepje met een spiesje uit de grill.
Diverse koude en warme vlees- en visspiesjes.
Saté van kip, varkenshaas en fricandeau.
Dessert met spiesjes als afsluiter.
De kosten voor deze Spiesenavond bedragen € 39,50 p.p. excl. drank
Mosselavond: 12 & 14 december 2024
Culinair genieten van de mosselen die aan tafel worden geserveerd.
Voor degene die niet van mosselen houden wordt er een 4 gangen amuse diner geserveerd.
Met een voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert.
4 gangen mosselen eten, 4 verschillende wijzen klaargemaakt, soep, gegratineerd, bier, wijn, kaas, thais, laat je verassen.
Geserveerd met friet, diverse salades, stokbrood en sausjes.
Als afsluiter een klein dessert.
De kosten voor deze mosselavond bedragen € 39,50 p.p. excl. drank.
Reserveringsformulier
a la carte
Geef aan als het anders is.
Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Op BonChef.nl kunt u wél een tafel boeken of beoordeling achterlaten.
Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd.
Voor reserveringen binnen 12 uur, gelieve te bellen naar 0493-492061.