Café/Bar

 

Een horecabedrijf met een energieke uitstraling!!!

Hoewel het Horecabedrijf reeds bestaat vanaf 1956 heeft het al veel metamorfoses ondergaan. Een grote verandering is gekomen in 1993 toen er een zaal werd aangebouwd voor zaalverhuur. In 2008 is er een serre gerealiseerd waar ons restaurant wordt uitgebaat. In 2016 hebben zowel de serre, het café, de toiletten, de entree en de zaal een complete metamorfose ondergaan. Dit alles is samen te pakken met de woorden, vernieuwd, verrassend, fris, hedendaags, open karakter, gemoedelijk en, sfeervol.

 

 

 

Café:

 

Er is een gezellig bruin café met darts, biljart en golfbiljart. Door de vele verenigingen, die er huisvesten is er altijd wat te beleven. Als u gezellig wilt borrelen, een kaartje wilt leggen, dobbelen, biljarten of darten:

bij ons bent u aan het goede adres.

Op vrijdag, zaterdag en alle zon- en feestdagen kunt zowel van ons

à la carte restaurant, als van onze culinaire gourmet burger genieten.

Voor grotere groepen is ook op andere dagen bijna alles mogelijk op afspraak, zie ook zaalverhuur.

 

 

Serre:

 

Onze verwarmde serre, die gebouwd is in 2008, biedt de ruimte aan meer dan 30 personen. Hier kunt u genieten van het uitzicht op het nieuwe hart van Someren met een heerlijk bakje koffie en gebak. Deze ruimte is op afspraak beschikbaar voor vergaderingen en kleine feestjes. Tevens kunt u er terecht voor een luxe mosselavond, een tapasavond, spiesenavond, pannenavond, Amuse diner of een verassende High Tea. Ook voor andere suggesties bent u bij ons op het juiste adres.

Voor grotere groepen zie ook zaalverhuur.

 

cafe teras_serre300x200.jpg

 

 

Terras:

 

Ons terras is afgeschermd met mooie leibomen en een prachtige haag. U kunt daar zowel aan de voorzijde als aan de rechterzijde van onze zaak genieten van het mooie uitzicht van de vernieuwde winkelstraat en het Postelplein. Dit kan onder het genot van een kopje koffie en u kunt genieten van de gerechten op onze uitgebreide kaart. Ook bestaat er de mogelijkheid om op afspraak lekker te barbecueën of een keuze te maken uit één van onze vele arrangementen. Het terras is bijna geheel overdekt en heeft een capaciteit van 75 personen.

Wij staan klaar om u met Brabantse gastvrijheid in een gemoedelijke sfeer te ontvangen en te verwennen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bellen, of e-mailen. Op woensdag hebben wij onze rustdag.

 

 

HOME

 

Café-Zaal-Brasserie In d'n Herberg - Postel 27 - 5711 ET Someren - Tel: 0493 - 492 061 - E-mail: info@indenherberg.nl