Muzikale klanken van Hofkapel "De Meerpoel"

 

 

Hofkapel "De Meerpoel" is een dweilorkest dat verbonden is aan carnavalsvereniging "De Meerpoel". Elke maandagavond om 20.30 uur tot 22.30 uur repeteren zij onder leiding van Harry Peeters in Café-Zaal-Brasserie "In d'n Herberg".

 

Ieder carnavalsseizoen begint met het prinsenbal op de eerste zaterdag na de 11de van de 11de. Voorafgaand met het afscheid van de "oude" Prins van het vorige seizoen op de vrijdag voor het prinsenbal.

           

Ieder jaar staat ook het jeugdprinsenbal nog op het programma, begin van het jaar beginnen we met diverse recepties en als belangrijkste optredens verzorgen wij de muziek tijdens de vijf zanikavonden van "De Meerpoel". Natuurlijk zijn we tijdens de vier dolle dagen van de carnaval ook weer van de partij.

 

Om onze bezetting wat completer te maken zijn we nog op zoek naar enkele muzikanten. Heb je muzikale talenten en ben je op zoek naar een kapel met een grote energieke uitstraling dan ben je bij ons op het juiste adres. Voor meer info betreffende  de kapel stuur een e-mail naar: Crooijmansb@gmail.com

 

 

HOME

 

 

Café-Zaal-Brasserie In d'n Herberg - Postel 27 - 5711 ET Someren - Tel: 0493 - 492 061 - E-mail: info@indenherberg.nl