Brasserie “In d’n Herberg”

Voor uw groepsdiner hebben wij enkele mooie menu’s samengesteld.
Het hoofdgerecht van deze menu’s wordt op schalen op tafel geserveerd.
De prijzen van deze menu’s kunnen inclusief of exclusief drankenarrangement zijn.
Na het eten kunt u natuurlijk ook nog genieten van eventuele spellen.

Tevens kunt u bij ons in de serre terecht voor een luxe Mosselavond,
Spiesenavond, Amuse avond, Tapasavond of Pannenavond.
Ook voor andere suggesties bent u bij ons op het juiste adres.

Menu 1

 

Vooraf:

Consommé double (dubbel getrokken runderbouillon)

---***---

Hoofdgerecht:

Varkensrollade met champignonroomsaus

Runderrollade met stroganoffsaus

Aardappelgarnituur

Groentengarnituur

Salades

---***---

Dessert:

Warme apfelstudel met ijs, fruit, slagroom

en een likeurtje.

 

Menu 2

 

Vooraf:

Consommé double (dubbel getrokken runderbouillon)

Crème Agnes Sorel (gebonden kippenbouillon met een vulling van o.a. ham, champignons en stukjes kip)

---***---

Hoofdgerecht:

Varkenshaasjes met champignonroomsaus

Runderhaas met peperroomsaus

Zalmfilet met kreeftensaus

Aardappelgarnituur

Groentengarnituur

Salades

---***---

Dessert:

Warme apfelstudel met ijs, fruit, slagroom

en een likeurtje.

 

Uitbreiding of verandering van het menu kan tegen een scherpe prijs.

 

HOME

 

Café-Zaal-Brasserie In d'n Herberg - Postel 27 - 5711 ET Someren - Tel: 0493 - 492 061 - E-mail: info@indenherberg.nl